top of page
Søg

Fokus på automatisering af forretningsprocesser

Indes oplever i stigende grad et kundeønske om automatisering og optimering af interne forretningsprocesser.


Traditionelt har Indes oftest beskæftiget sig med infrastruktur af mere "rå karakter", såsom backup-løsninger, network, hardware og sikkerhed. I takt med udviklingen af Microsoft 365 inkl. Power Platform, Copilot og andre SaaS-platforme, har Indes gennem flere år udviklet ekspertise inden for automatisering, optimering og integrering af forskellige forretningsprocesser på tværs af forskellige platforme, systemer og tredjepartsprodukter.


I det følgende opstiller vi et uddrag af eksempler på projekter, som vi har hjulpet gode kunder af huset med i den seneste periode:Employee Expense Management

Guest Registration

Lunch Registration

Automatic Salary Regulation

Document Management System


Én af vores spidskompetencer er at forstå din forretnings behov ud fra din beskrivelse af, hvordan processerne kører i dag. Vi har gjort os dygtige i at opstille det samlede billede inkl. infrastruktur, sikkerhed, driftsstabilitet og fremtidssikring og ud fra dette udarbejde en samlet løsning, som imødekommer dine ønsker og løser dine problemstillinger.


Har du et projekt, som du har brug for hjælp til? Eller spørgsmål til, hvor man kan starte? Så er du velkommen til at kontakte Anders - det er helt uforpligtende.


Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page