top of page

Profil

"IT bliver simplere. Det sørger vi for, at din IT-infrastruktur også bliver"

Det, vi altid har for øje:

Indes tager et overordnet blik på din infrastruktur og optimerer den fra ende til anden. På mange måder ligner vi mange andre it-rådgivere. Dog skiller vi os ud ved at være 100 pct. fokuserede på...

  1. At vores kunder altid opnår en stor økonomisk og administrativ gevinst.
     

  2. At det ikke altid er nødvendigt at købe nyt, hvis man kan optimere udnyttelsen af eksisterende hardware og software.
     

  3. Altid at være ærlige og direkte. Det sætter vores kunder ret stor pris på.

Det, vi interesserer os for

Indes gør op med vanetænkning i IT-branchen og elsker at udfordre kunderne. Vi interesserer os ikke for hardware – og slet ikke for dyr hardware. Vi interesserer os heller ikke for IT-systemer, der kræver mange konsulenttimer at vedligeholde.

Vi interesserer os for det, der udgør kernen i en sund forretning – nemlig en enkel og intelligent IT-infrastruktur, der kan håndteres af menigmand og lette arbejdet både i IT-afdelingen og i forretningen.

Vi har overblikket over den samlede infrastruktur og er særligt dygtige til at simplificere komplekse infrastrukturer, hvor mange brugere stiller mange forskellige krav til systemerne. Også de systemer, som standardhardware ikke altid kan løse.

Indes servicerer små og mellemstore danske virksomheder, samtlige danske universiteter og en række erhvervsskoler. Vi gør en forskel hos små og store instanser, som selv har en it-afdeling, men mangler de spidskompetencer, vi har.  ”

bottom of page