top of page

Producenter & produkter

ProPartner_gold.png

Veeam

Veeam er en softwarevirksomhed, der på få år har etableret sig som den markedsledende innovative backupsoftware producent. Deres backupløsning er specifikt designet til at tage backup af virtuelle servere og deres data på en konsistent og effektiv måde. Det særlige ved Veeam’s løsning er, at backupe’en kun tages på image niveau, og derfor er særdeles hurtig og giver mulighed for øjeblikkelig bare metal/disaster restore. Men samtidig er der fuld understøttelse for fil og item level recovery for de fleste filsystemer og de mest almindelige database applikationer.

Veeam giver altså backuptyper i en og samme arbejdsgang, og så er deres simple og yderst brugervenlige interface en særlig oplevelse i backupverdenen.

VMware

VMware er pioneren og den markedsledende producent af virtualiseringsløsninger til servere og desktoppe. VMware har over en årrække effektiviseret og raffineret virtualisering, således at det i dag er den absolutte standard for at implementere nye workloads og servere.

VMware’s løsninger giver mulighed for store hardware besparelser og langt mere effektiv og oppetidssikret drift af ens servere sammenlignet med fysiske servere. Vi har siden Vmware’s begyndelse arbejdet med deres produkter, og de er uden sammenligning den bedste løsning til simpel og effektiv drift af centrale IT løsninger.

VMW_09Q4_LGO_PARTNER_SOLUTION_PROVIDER_ENT.png
hpe_silv_pi_digital.png

HPE

HPE står for Hewlett Packard Enterprise og er den største leverandør af produkter og services indenfor bla. Netværk, Servere & Storage i Danmark. Hewlett Packard udemærker sig særligt som en ingeniør drevet virksomhed, hvilket tydeligt ses i deres produkters kvalitet og finish. Vi benytter og sælger mange af HPE’s produkter og services. da de generelt er de bedste til prisen på markedet. Særligt deres netværksudstyr er pris og garantimæssigt et fremragende alternativ til Cisco, da featuresættet generelt er det samme. Men også deres Servere og deres Storage er unikke produkter, hvor man ikke er i tvivl om, at de sidste 5%’s omtanke og kvalitet er med i udførelsen, når man sammenligner med konkurrenterne.

WorkPoint

WorkPoint har i mange år udviklet og solgt et et add-on som bygger oven på Microsoft SharePoint Server. Produktet, som anvendes i nogle af de største danske virksomheder, er en ”turn-key” løsning for kunde-, sags- og projektstyring ligesom der er udviklet forskellige brancheløsninger. I 2015 lanceredes WorkPoint 365 til Microsoft Office 365, og Microsoft kvitterede med prisen Årets Danske ISV Partner 2015. Da WorkPoint 365 ligesom Office 365  anskaffes på lejebasis er der ingen investering i licenser eller infrastruktur, hvilket gør det nemt for både store og helt små virksomheder tage det i anvendelse for at strukturere korrespondence, dokumenter og sager.

workpoint_243_26012015.gif
m348_oracle.png

Oracle

Oracle er mest kendt som verdens største producent af Databaser og salgsunderstøttende software. Men faktisk er Oracle en leverandør, der har hele porteføljen i produkter og services – lige fra Servere, Storage og Cloudløsninger, til deres mere kendte Database systemer.

 

Vi benytter særligt Oracle’s Storage produkter, da de laver markedets bedste Tapeløsninger og ligeledes har nogle meget anderledes og utroligt interessante diskstorage løsninger.

PernixData (Nutanix)

PernixData blev etableret ud fra en filosofi om at lægge storage i/o ressourcer så tæt som muligt på der hvor de efterspørges, dvs. ude på hosten i modsætning til på et dyrt centralt SAN. Deres software kan etablere både read og write caching på RAM, flash eller SSD, og giver mulighed for meget nøje at tilbyde i/o med ultra-lav latency til de virtuelle maskiner og services der har mest brug for det. PernixData har senest lanceret deres Architect Software til analyse, design og monitorering af storage ressourcer.

Keepit1_PANTONE.png

Keepit

Keepit er en dansk fildelings- og backup cloudservice provider, som tilbyder et ret interessant produkt til det mobile kontor. Ideen er at gøre alle dine filer og data tilgængelige på tværs af dine platforme (computere og mobildevices), samtidigt med at det udgør en always on backupløsning af data med versionering af filer. Som firma administrator kan du med KeepIT selv manage og oprette brugere for dine ansatte, samt lave policies for, hvem de må dele hvilke data med.

Det særlige ved Keepit er, at også en række couldservices betragtes som et device for en bruger. Så data der placeres i eks. Office365 eller Google Drive også er tilgængeligt på alle dine platforme igennem Keepit og bliver back’et up.

Dermed kan et firma få en uafhængig backup af alle brugeres data fra både deres devices og deres cloudservice.

Alt data kan efter ønske enten ligge i et dansk datacenter, der overholder gældende dansk og EU data lovgivning, eller alternativt kan det selv hostes on premise.

Microsoft

Microsoft kender alle, og de er stadig producenten bag det klart mest udbredte operativsystem i verdenen, nemlig Windows.

Men Microsoft laver meget andet end Windows og særligt deres applikationsservere – Exchange, SQL, Sharepoint – er nærmest etablerede standarder for, hvordan man driver Mail, Databaser og Collaboration software.

Alle disse platforme sammen med deres meget udbredte Office pakke er i dag repræsenteret i Microsofts Cloudservice, der kendes som Office 365 og Azure. Indes kan bl.a. hjælpe med alt indenfor Office 365 inkl. Power Platform, mm.

Microsoft udgør også den anden store virtualiseringsplatform på markedet, idet deres Hyper-V platform vinder indpas i forbindelse med udbredelsen af deres Windows Server platform.

bottom of page